Voorwaarden De Offertelijn

Wilt u meer uitleg over de Offertelijn en hoe u gratis offertes kunt aanvragen? Leest u dan verder. Heeft u een bedrijf en bent u geinteresseerd in het ontvangen van offerteaanvragen, kijkt u dan bij: informatie voor bedrijven.

U kunt via de Offertelijn in één keer en snel bij meerdere geschikte bedrijven een offerte op maat aanvragen. De Offertelijn zorgt ervoor dat uw offertevraag bij de juiste bedrijven terechtkomt. De bedrijven die uw offertevraag via de Offertelijn hebben verkregen sturen hun offerte rechtstreeks naar u.


Aanvragen

1. Het aanvragen van offertes is kosteloos en geheel vrijblijvend. De offertes die u van de bedrijven ontvangt zijn ook geheel vrijblijvend.

2. Het feit dat u deze website gebruikt, betekent dat u onze voorwaarden aanvaardt.

3. Bij het aanvragen van offertes bent u verplicht uw echte gegevens in te vullen.

4. Enkel documenten of foto's die voldoen aan de gestelde voorwaarden, kunnen correct worden doorgestuurd naar de bedrijven.

5. Het kan zijn dat bedrijven na het ontvangen van uw offertevraag contact met u opnemen, bijvoorbeeld wanneer er aanvullende informatie / uitleg nodig is om een offerte te kunnen opstellen. De bedrijven kunnen contact met u opnemen via e-mail of telefoon. Het kan ook zijn dat een bedrijf een afspraak met u wil maken om ter plaatse te komen kijken of om in een persoonlijk gesprek alle details te bespreken.

6. Het is niet verplicht om aan bedrijven te laten weten dat u niet ingaat op hun offerte, maar dit wordt wel sterk gewaardeerd.


Aansprakelijkheid

1. De Offertelijn valideert persoonlijk elke offertevraag. Nadat de offertevraag is goedgekeurd, stuurt zij uw offertevraag door naar geschikte bedrijven. Daarmee is de taak van de Offertelijn volbracht: de Offertelijn staat vanaf dat moment buiten alle contact tussen u en de bedrijven en een eventuele relatie die u met de bedrijven aangaat.

2. De bedrijven bezorgen u hun offerte zonder verdere tussenkomst van de Offertelijn en doen dit onder hun eigen naam en voorwaarden.

3. Alle bedrijven in het bestand van de Offertelijn bezitten een erkenning door een beroepsvereniging, wat voor de Offertelijn geldt als kwaliteitslabel. U bepaalt zelf welk bedrijf de opdracht krijgt en u houdt daarbij zelf rekening met eventuele kwaliteitseisen en garanties. U bent zelf verantwoordelijk voor uw keuze.

4. De Offertelijn tracht zo goed mogelijk de kwaliteit van de bedrijven in het bestand te bewaken, maar geeft geen garanties voor kwaliteit van het uitgevoerde werk of de bedrijven in het bestand. De Offertelijn biedt u wel de mogelijkheid uw ervaringen mee te delen via het contactformulier op de website en zal bij negatieve ervaringen met een bedrijf maatregelen treffen. Deze maatregelen houden een vraag tot duiding in, een waarschuwing en indien nodig schrapping uit het bestand.

5. De Offertelijn biedt geen garantie dat de bedrijven u daadwerkelijk een offerte uitbrengen. Indien u geen offertes heeft ontvangen na vijf werkdagen, gelieve dit te melden via het contactformulier. Vermeld steeds uw offertevraag nummer.


Verder

1. Uw persoonsgegevens en de gegevens van uw opdracht worden verstuurd naar maximaal 5 bedrijven, die deze gegevens mogen gebruiken voor het uitbrengen van een offerte. Verder zijn zowel de Offertelijn als deze bedrijven gebonden aan het koninklijk besluit van 4 april 2003 en de privacywet van 8 december 1992.

2. Uw feedback, positief of negatief, over de diensten van de Offertelijn wordt zeer gewaardeerd. U kan uw feedback doorsturen via het contactformulier. Vermeld steeds uw offertevraag nummer.

offertelijn.be gratis offertes vergelijken